Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

Selfie Angyal

Fontos információk

Selfie Angyal
Selfie Angyal
2024.01.19 11:18
Fontos információk

Minden amit a Selfie Angyal Közösségről tudni kell.

Kedves Látogató!

Köszöntelek oldalunkon! A továbbiakban megtudhatsz mindent a Selfie Angyal kezdeményezésről és annak tervezett működéséről.

 

Mi az a Selfie Angyal?

A Selfie Angyal Közösség egy frissen alapított támogatói szervezet, mely összekapcsolja a magyarországi selfie gépek bérbeadásával foglalkozó - jószándékú vállalkozásokat, azokkal az egyesületekkel és alapítványokkal, ahol árva, beteg, vagy fogyatékkal élő gyermekeket látnak el nap, mint nap.

 

Kik találták ki és kik alapították a Selfie Angyal közösséget?

A Selfie Angyal a Premium Selfie vállalkozás alapítója, Mányi Mátyás ötlete alapján jött létre, a közösség építésekor pedig már felesége, Klaudia is csatlakozott a kezdeményezéshez. Az egész Selfie Angyal kezdeményezés 2023. végén, a szegedi GEMMA központban nyújtott karitatív munkánk után fogalmazódott meg bennünk.
Az erről készült bejegyzést és rövid videót itt nézhetitek meg

 

Kik segítik és koordinálják a Mi munkánkat?

Az Országos Koraszülött és Gyermekjólét Alapítvány az a szervezet, aki útmutatást biztosít számunkra, hogy olyan helyekre juthassunk el és nyújthassunk segítő kezet, amely helyekről korábban még csak nem is hallottunk.
Az ő segítségükön kívül természetesen megkereshetnek bennünket magánszemélyek, szervezetek és alapítványok is az angyal@premiumselfie.hu e-mail címen. Ahol csak lehet, igyekszünk segíteni.

 

Hol vagyunk helyileg, és hol tevékenykedik jelenleg a Selfie Angyal közösség?

Csongrád-Csanád Vármegye területén, Makón élünk, és szelfis vállalkozásunk fő szolgáltatási területe is ez a Vármegye, ettől függetlenül országos szinten elérhetők szolgáltatásaink. Jelenleg a Vármegyén belül tudunk segíteni különféle szervezeteknek, éppen ezért most a fő cél, hogy mihamarabb felkeressük országos szinten a selfie automatákkal foglalkozó vállalkozásokat, és minél több megbízható és segítőkész vállalkozóval tudjunk kialakítani egy igazi közösséget. Ha ez sikerül, éves szinten több ezer gyermeknek tudunk örömet csalni az arcára kis hazánkban!
Te is segíthetsz nekünk ajánlásokkal és megosztásokkal!
Facebook oldalunkat itt éred el.

 

Kik csatlakozhatnak a Selfie Angyal Közösségéhez?

Közösségi facebook oldalunk mindenki előtt nyitva áll, aki szeretné munkásságunkat követni vagy támogatni. Aki pedig esetleg ajánlásokat szeretne tenni, az facebook oldalunkat mindenképp kövesse ezen a linken: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555369482684

 

Kik lehetnek Selfie Angyalok?

Minden olyan magyarországi selfie gép bérbeadásával foglalkozó vállalkozás csatlakozását várjuk, ahol félre tudják tenni a rivalizálást, és önkéntes alapon hajlandóak támogatni évi 1-2 alkalommal az árva, beteg, vagy fogyatékkal élő gyermekeket - megszervezett események keretein belül.
Nagyon fontos megjegyezni, hogy a karitatív segítségért cserébe pénzt vagy szívességet kérni nem megengedett, valamint nem lehet lekorlátozni a fotók számát és azok nyomtatási mennyiségét, azonban a rendelkezésre állási időről maga a vállalkozás dönthet (min. 60 perc/alkalom).
Zárt Facebook csoportunk (vállalkozásoknak) ezen a linken érhető el: https://www.facebook.com/groups/291306700604772

 

Mit kaphatnak a vállalkozások a csatlakozásért cserébe?

  1. Emberi oldalról megközelítve: hálát, köszönetet és őszinte mosolyt a gyerekektől
  2. Vállalkozásod logójával ellátott Selfie Angyal digitális „kitüntetést”, melyet a vállalkozás elhelyezhet weboldalán vagy közösségi oldalain, jelezve ezzel, hogy akik a későbbiekben a te szolgáltatásodat választják, azok ezzel támogatást nyújtanak karitatív tevékenységeidhez is.
  3. Egységes, készre szerkesztett Roll-UP tervet a vállalkozásod saját logójával megszerkesztve, amit a ROLLUP-GYÁR felajánlásának köszönhetően támogatói kupon beváltásával kedvezményesen rendelhetsz meg a rollup-gyar.hu weboldalán, akár 24 órás elkészítési idővel!
  4. Kedvezményes kupont a KAPACITÁS Kft. felajánlásának köszönhetően. Amennyiben DNP vagy Mitsubishi hőszublimációs nyomtatót használsz, évi 1 alkalommal felhasználható különleges kedvezménykupont biztosít számodra a kapacitas.hu, ezzel gyakorlatilag az évi 1-2 alkalmas karitatív célú nyomtatóhasználat költségét minimálisra, vagy akár nullára is le tudod csökkenteni!

 

Miért lehet jó vállalkozásomnak, ha belépek a közösségbe és hivatalos Selfie Angyal „kitüntetést” kapok?

Olyan gyermekeknek segíteni, akik árvák, betegek, vagy fogyatékkal élnek, szívmelengető érzés. Addig, ameddig nem kap visszaigazolást az ember, el sem tudja képzelni, hogy mekkora örömet tud másoknak adni az, ami számára szinte mindennapos dolog.
Minden vállalkozó igyekszik tudatosan építi vállalkozását, de a piac napról napra telítődik, és egyre nehezebb kitűnni a „tömegből”.
A Selfie Angyalhoz csatlakozott vállalkozások megjeleníthetik a kapott marketing anyagokat bárhol, hisz miért ne mutathatnák meg azt mindenkinek, hogy az ő vállalkozásuk gyermekeknek is segít?!
Azok a potenciális ügyfelek, akik számára fontos a gyermekek támogatása, nagy valószínűséggel fognak olyan vállalkozás mellett dönteni, akik bizonyíthatóan tesznek azért, hogy a hátrányos helyzetben lévő gyermekeknek örömet okozzanak.

 

Mi kell ahhoz, hogy egy vállalkozás csatlakozás után hivatalosan is megkapja a Selfie Angyal „kitüntetést” és a vele járó szponzori felajánlásokat és marketing eszközöket?

  1. A vállalkozásnak (ha korábban még nem vett részt) önkéntes alapon részt kell vennie egy bármilyen jellegű támogatói eseményen, ahol a megjelenésért cserébe nem kérhet díjat, szívességet, valamint nem korlátozhatja le a fotók elkészítési és nyomtatási darabszámát, viszont a rendelkezésre állási időről szabadon dönthet (min. 60 perc). Természetesen tudunk ajánlani szervezeteket, NEM a te feladatod felkutatni őket és leszervezni a dolgokat. Ha sikeresen részt veszel az első ilyen eseményen, hivatalossá válik tagságod és mindent megkapsz azonnal.
  2. Amennyiben a vállalkozás korábban már vett részt karitatív eseményen a selfie gépével, akkor a támogatott intézmény vagy szervezet nevét, valamint a támogatás idejét kell elküldened részünkre, és egy rövid ellenőrzés után hivatalosan Selfie Angyal „kitüntetést” kaphatsz és igénybe veheted a fent leírtakat.

 

Mit kérünk a hivatalos csatlakozás után a vállalkozástól az egységesség érdekében?

  1. A vállalkozásod weboldalán kötelező jelleggel létre kell hoznod egy almenüt a selfie angyalnak a következő példa alapján: www.szuperselfie.hu/selfie-angyal
  2. Ezen az oldalon mindenképp el kell helyezned a hivatalos Selfie Angyal „kitüntetésedet” (természetesen máshol is elhelyezheted – pl. a főoldalon)
  3. Közösségi oldalaidon is megoszthatod a „kitüntetést” (nem kötelező)
  4. Amennyiben szeretnéd oldalad ezen almenüjében blogolhatsz, beszámolhatsz karitatív tevékenységeidről és képeket, videókat is feltölthetsz

 Fentiek betartása mellett lesznek egységesek a Selfie Angyalok weboldalai.

 

Az évi 1-2 alkalommal való karitatív tevékenység mikor végezhető el?

Gyermeknapon mindenképp, valamint az év végi karácsonyi ünnepségek, évzárók alkalmával is számítunk rád. Természetesen fentiektől eltérő időpontokban is segíthetsz a gyermekeknek, nincs kőbe vésve semmi!
Jó hír, hogy mivel fenti események szinte mindig hétköznapokra esnek, nem kell aggódnod azon, hogy elszalasztasz egy fizetős ügyfelet, de természetesen ha nincs időd ezeken részt venni, akkor sincs semmi probléma!
Mindig te döntöd el mi fér bele neked, mi csak útmutatást adunk, hogy hol és kinek tudnál segítségére lenni!

Mi történik, ha a csatlakozást követően valami oknál fogva nem tudok támogatást nyújtani az adott évben?

Nem kell aggódnod! Tudjuk, hogy te is emberből vagy és előfordulhatnak olyan időszakok amikor önhibádon kívül nem tudsz támogató kezet nyújtani. Éppen ezért a csatlakozás napjától számítva 1,5 évet adunk neked arra, hogy ismét részt vegyél karitatív tevékenységben.
Amennyiben 1,5 év letelte után sem sikerült senkit támogatnod, úgy tagságod további sorsát fontolóra vesszük. A legrosszabb esetben elveszítheted a Selfie Angyal „kitüntetést” és vele együtt a fenti kedvezményeket, ezen felül a hivatalos megjelöléseket és marketing anyagokat sem használhatod a későbbiekben!

 

Rendben, hivatalosan Selfie Angyal lettem, hogyan tovább?

Már fentebb is hangsúlyt fektettünk arra, hogy NEM a te feladatod leszervezni, hogy mikor és hol segítesz! Zárt facebook csoportunkban fogjuk tartani a kapcsolatot mindenkivel, neked nem kell időt és energiát fektetned a szervezésbe, valamint minden alkalommal te döntöd el, tudsz-e segítő kezet nyújtani, kötelezni senki sem fog!

 

Sokat kell utaznom, ha segíteni szeretnék?

Mikor elkezdünk szervezni egy támogatói eseményt, mindig az adott helyhez legközelebbi vállalkozást kérjük meg először. Ha ő nem tudja elvállalni, lehetőséget adunk másnak. Ha senki nem tudja elvállalni, akkor nem szervezünk egyelőre támogatói megmozdulást az adott helyre, vagy egy későbbi időpontot keresünk!

Együttműködő partnereink: