Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

Premium Selfie - Fotós selfie automata

Premium Selfie (fotó) automata: rendezvényekre, esküvőkre, kedvező áron!

Feldobnád céges rendezvényedet, vagy kézzelfogható emléket szeretnél az esküvőtökről?

Igen?! Akkor jó helyen jársz!

Hozd össze a vendégeket, és dobd fel a parti hangulatát egy szempillantás alatt!

Nincs más dolgotok, mint kedvetekre választani a megannyi vicces kiegészítő közül, megtalálni a legjobb beállást, és már kezetekben is tarthatjátok a buli legjobb képeit!

Korlátlan képkészítés - és fotónyomtatás, rendkívüli akciók és minden tekintetben profizmus, ez a Premium Selfie!

Mi is az a Selfie automata?!

 

Egy professzionális technikával felépített, egyedi kinézetű automata fotógép, ami a helyszínen történő azonnali fotónyomtatásra is alkalmas. Természetesen az elkészült képeket elektronikus formában is megkapjátok tőlünk. Sőt, amennyiben a helyszínen van WiFi, a képeket azonnal akár letölthetitek mobiljaitokra és onnan meg is oszthatjátok!

A Premium Selfie automatát különféle céges, vagy privát rendezvényekre, és esküvőkre is kölcsönözhetitek.

Számos különféle háttérből választhattok, valamint a vicces kiegészítőknek köszönhetően még szórakoztatóbbá tehetitek kedvenc képeiteket!

A Premium Selfie automata működése:

Az automata kezelése gyerekjáték! Minden a nagyméretű érintőképernyőn történik, amin a megfelelő utasítások segítenek a legjobb képek elkészítéséhez.

Egyedülálló módon Premium Selfie automatáink külső akkumulátorral rendelkeznek, így nem kell aggódnod az áramforrás miatt! Akár a "kert végébe" is kérheted a telepítést, ahonnan később  áthelyezhetjük egy másik zárt helyiségbe is!

Válasszatok vicces kiegészítőket, majd álljatok a felállított háttér elé a géppel szemben!

  • A start gomb érintésével elkezdődik a visszaszámlálás (5-10 mp)!
  • A többi már csak rajtatok múlik! Nem lett jó a kép? Semmi gond! Addig készíthetitek a képeket, amíg a legmegfelelőbb nem lesz!
  • Pár másodperc, és már a kezetekben is tarthatjátok az elkészült képet, melyet elrakhattok emlékbe, vagy beleragaszthattok a helyszínen található albumba.

Többféle méretű és kinézetű automatánk van, így mindenképpen az alkalomhoz illő gépet biztosítjuk számodra. Bérelhetsz fehér vagy barna színű fa Premium Selfie automatát a csomagok függvényében. Egy biztos: gépeink mindenhol jól fognak mutatni! Ráadásul fehér színű automatáink állványzata a szivárvány minden színben képes világítani, így akár be tudjuk állítani a helyszínen használt hangulatvilágítás színét is!