Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

INSTAX

Szeretitek a retró polaroid gépekkel való fényképezést?

Válasszátok INSTAX gépeinket, és örökítsétek meg saját magatok az este legjobb pillanatait!

Ehhez mi adjuk nektek magát az INSTAX Square polaroid gépeket, a hátteret, és persze a viccesebbnél viccesebb kiegészítőket, valamint az asszisztenciát.

Mi az az INSTAX gép?

A Fujifilm ezúttal is stílusos design-nal rukkolt elő. A csodás gépezet nemcsak megjelenésében megnyerő, hanem funkcióit tekintve is tökéletes választás. Különlegessége a négyzet formátumú fotóalkotásban rejlik, így az elkészült 1:1 méretarányú képek a hagyományos mini fényképezőgépekéhez képest még látványosabban tükrözik majd életed legemlékezetesebb pillanatait. Automatikus expozíció móddal az optimális fényerőért kedvezőtlen feltételek esetén is. A Fujifilm Instax SQ6 állványra rögzíthető, így a csoportképek készítése is gyerekjáték lesz. Készíts magadról szuper előnyös önarcképeket a selfie-móddal, melyben az önkioldó tükör lesz a segítségedre! Éld meg kreativitásodat és teszteld a kettős expozíciós módot, mellyel két kép átfedéséből utánozhatatlanul egyedi művészképek születhetnek. A makro mód lehetővé teszi, hogy igen közelről, akár 30 cm-es távolságból kaphasd lencsevégre élményeidet. Az Instax SQ6 mini fényképezőgép a többi szériához hasonlóan filmszámláló ablakkal rendelkezik, hogy sose érjen kellemetlen meglepetés fotózás közben.

Fujifilm Instax SQUARE SQ6 1x1

Az új négyzet formátummal nem kell többé kompromisszumokat kötni, legyen szó panorámaképről, vagy portréról – csak megörökíteni kell a pillanatot. Az Instax Mini képének 1,3-szorosára nyomtatott papíron bőven van hely a tökéletes fotóhoz.

Fujifilm Instax SQUARE SQ6 képformátum