Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

Bemutatkozunk

Kedves Látogató!

Mányi Mátyásnak hívnak, és feleségemmel karöltve évek óta építjük fotós - és videós vállalkozásunkat, a Mányi Fotó & Videó-t.

2023. közepén úgy gondoltuk, hogy ideje valami olyannal előrukkolni, ami a környékünkön még nincs, így jött az ötlet, hogy vegyünk egy sátrat, rendezzük be stúdiónak és készítsünk profi fotókat, amiket aztán ki is tudunk helyben azonnal nyomtatni. A Forósátorral a nyári szezonban számos rendezvényen részt vettünk, és sokszáz embert fotóztunk, ideje volt egy picit tovább gondolni a dolgot...

2023. júliusának elején elkezdtem saját kezűleg a tetőfelújításból kimaradt faanyag felhasználásával építeni egy olyan selfie automatát, amiből nem lóg ki semmi gépezet és kábel, hanem minden rejtve van a burkolat belsejében. Sajnos túl nagyra és nehézre sikeredett, de nem keseredtem el, hiszen a helyi József Attila Múzeum tárt karokkal fogadta az ötletet, hogy legyen egy selfie automata az aulájukban.

Miután megterveztük az egyedi kinézetet, és a szoftveres beállításokat, telepítésre került az automata a múzeumba. Pár hétre rá számos sajtóanyag jelent meg és számolt be arról, hogy "Szelfizni lehet József Attilával Makón"!
- Ezúton is köszönjük a bizalmat az igazgatóságnak!

Volt selfie automata, nincs selfie automata... A sikeren felbuzdulva gyorsan kellett egy olyan gépezet, ami már csak egy részből áll, könnyebb - és ezáltal hordozható. Továbbá, nem mondtam le arról, hogy ebből az automatából se lógjon ki semmi eszköz és kábel, tehát integrálva legyen benne minden. Megszületett "RÜCSI" az első hordozható selfie automatánk, melybe mini méretű nyomtató, aktív hűtés, és nagy teljesítményű stúdióvaku került. 
Hogy nehéz lett e? Naná! Ismét 40kg környékén debütált az új gép, szóval kerekeket és fogantyúkat kapott a könnyebb hordozhatóság érdekében. (De legalább már egy részből állt és maradt hely mellette az autóban.)

Mindenképpen szerettem volna valahogyan kisebb, kompaktabb gépeket, így elhatároztam, hogy lemondok arról a korábbi tervemről, miszerint mindent IS integrálni kell a gép belsejébe, viszont ha már ismét nekifogok, akkor már nem 1, hanam 2 gépre vásárolok anyagot, így megalkothatom a "testvér párost": a kis fehér, és a kis fekete selfie automatát. Mivel a stúdióvaku már nem fért bele a fa házába, így kénytelen voltam azt a gép tetejére tervezni, és minden alkalommal fel - és leszerelni, de sebaj, 30kg alatti gépeket eredményezett ez a döntésem...

Megvoltak az automaták, "már csak" ki kellett találni egy nevet/logót, weboldalt, facebook profilt létrehozni, sokszáz vicces kiegészítőt vásárolni, háttereket beszerezni, valamint brandet építeni, és így tovább...
Végre! A kinti 40 fokból a klímás irodában folytatódhatott a munka...

Először még a Mányi Fotó & Videó brand alá pozicionáltuk az új selfie szolgáltatásunkat, és meglepődve tapasztaltuk, hogy az első héten már több érdeklődő is felvette velünk a kapcsolatot, mindennemű reklámozás nélkül!

Később azonban úgy láttuk jónak, ha építünk köré egy külön brandet, viszont ki szerettünk volna tűnni az országos selfie automatás vállalkozások közül, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy mi alap áron prémium minőséget szeretnénk adni! 

Így hát végül megalakult a Premium Selfie:

Na de mitől lesz valami prémium?
Prémium szolgáltatáshoz először is prémium "gondolkodás" kell! Fel kell térképezni a piacot, és a látottak alapján olyan döntéseket hozni, melyek "drága" beruházásnak tűnhetnek elsőként, viszont ezek a beruházások teszik látványossá és egyedivé -  prémiummá az adott szolgáltatást. 

Minden helyszínen logózott egyenruhában jelenünk meg, és igény esetén, vastag anyagból készült igényes szőnyeget, gyönyörű díszkordont, továbbá takaróelemeket viszünk az állványzatokra, hogy a látott összkép önmagáért beszéljen!

360 fokos videó selfie automata
Sokat gondolkoztunk rajta, de végül beszerzésre került egy 360 fokos videós selfie automata. Úgy láttuk a piac igényt tart rá és a fotós gép mellett 2023 szeptember közepétől már bérelhető is az újdonság, persze prémium "kivitelben". Az új eszköz új látványos szolgáltatást is igényelt, így "pénzkilővő" pisztolyokat és hozzájuk rengeteg játékpénzt is beszereztünk.

2024-es tervek

2024-ben fokozzuk a tempót, és bővítjük gépeink számát 5-re.
Felméréseink alapján azt láttuk, hogy szükség van egy "vintage" stílusú gépre is, így az új automata tervezése elkezdődött. Az eddigieknél jóval fényesebb és nagyobb kijelzőt fog kapni, könnyebb lesz, és ami a legfontosabb, hogy mindez igazi fából. Az új gép mellett bevezetjük új szolgáltatásunkat a Wedding Phone-t azaz a telefonos vendégkönyvet is, melyet egyes csomagjainkhoz teljesen ingyenesen biztosítunk bérlőink számára!

 

Nagyon reméljük, hogy a fenti bemutatkozás olvasását követően egyszer majd bérlőink táborához fogsz tartozni - azok közé, akik megtapasztalhatják a Premium Selfie élményt!

Üdvözlettel: Mátyás