Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

Selfie Angyal

A szegedi Gemma központban jártunk

Selfie Angyal
Selfie Angyal
2023.12.21 12:22
A szegedi Gemma központban jártunk

2023 végén a Gemma központban jártunk.

2023 végéhez közeledve egy csütörtöki napon, az Országos Koraszülött és Gyermekjólét Alapítvány elnöke Antoni Dusan felkért bennünket, hogy az alapítvány év végi Karácsonyi megmozdulásán, mint hivatalos fotós/videós partnerük vegyünk részt.

Természetesen igent mondtunk, és ellátogattunk a Nem Adom Fel alapítvány évzáró eseményére, a Gemma központ sérült gyermekeihez, és a szegedi Gyermekklinika Vérvételi Osztályára is. A Gemma központ igazgatónője mesélt nekünk az intézmény működéséről és körbe is vezetett bennünket a fotózások után. 
Hát igen, volt nem kevés sírás, hisz szülőként sérült gyermekeket látni testközelből eléggé szívfacsaró dolog volt számunkra.Aznap este hazatérve elkezdtünk beszélgetni a nap eseményeiről és melegség borított el bennünket, úgy éreztük, hogy valamit még tennünk kell ezekért a gyerekekért, és mivel énekelni, táncolni és előadni sajnos nem tudunk, így azt találtuk ki, hogy meglepetésként másnap reggel bevisszük az egyik akkumulátoros selfie automatánkat, hisz tudtuk, hogy évzáró eseményük lesz, melyen a gyermekek és szüleik együtt vesznek majd részt.
Mondanunk sem kell, mekkora öröm volt a gyermekek és szüleik számára, hogy fotózkodhattak és nyomtathattak 2 órán keresztül.
Nagyon meglepődtünk, mikor az esemény végeztével az intézmény igazgatónője egy kézzel készített ajándékkal lepett meg bennünket, amit mi nagy örömmel fogadtunk el és raktunk ki otthonunk központi helyére.

Örömmel teli szívvel tértünk aznap haza, és megfogadtuk, hogy minden évben megpróbálunk segíteni olyan egyesületeknek, ahol árva, beteg, vagy sérült gyermekekkel foglalkoznak nap-mint nap.

Az eseményről készült összefoglaló videónkat itt nézhetitek meg: