Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

Miért bennünket válassz?

1. Árképzésünk messze az egyik legolcsóbb a megyében, miközben a felszerelésünk és megjelenésünk minőségi és profi!

2. INGYENES INTERNET! Nincs WiFi szolgáltatás a helyszínen? Nem gond! Intézünk saját mobilinternetet az automatánknak, így azonnal letölthetők, megoszthatók, és e-mailben elküldhetők lesznek a képek!

3. Akár 2 órára is lehet tőlünk Premium Selfie automatát bérelni, valamint hétköznapi események esetén (kivéve ünnepnapok) kedvezőbb árakkal állunk leendő bérlőink rendelkezésére!

4. Mi nem csak bérléssel foglalkozunk, hanem Prémium minőségű és megjelenésű fa szelfigépek gyártásával is!

5. Kifejezetten a fotós iparágba szánt, professzionális, nagy teljesítményű DNP, HiTi, és Citizen hőszublimációs nyomtatókat és eredeti kellékeket használunk.

6. Rendelkezünk többféle 240x240 cm-es, 3D hatású, fotó minőségű, prémium feszített háttérrel, valamint számos alap háttérrel, a te igényeidnek megfelelően.

7. Nálunk a "Prémium" szó nem csak egy jelző, vagy marketingfogás!!! Szolgáltatásainkat minden esetben professzionális módon, igényesen és tisztán célunk kivitelezni. Egyen öltözetben jelenünk meg az eseményen, és nem titkolt a célunk, hogy mind megjelenésben, mind kivitelezésben PRÉMIUM MINŐSÉGET kínáljuk ügyfeleinknek - megfizethető áron!

8. A lehető legtöbb esetben igyekszünk függetlenek maradni az áramellátástól, így gépeinket nagy teljesítményű akkumulátorokkal üzemeltetjük, melyeket diszkréten elrejtünk, így azok észrevétlenek maradnak a vendégek előtt.

9. Egy esetlegesen lemondásra kerülő, vagy elmaradt rendezvény esetén a foglaló nem vész el abban az esetben, ha 14 napon belül ismételten megrendezésre kerül a rendezvény, és van szabad időpontunk az új dátumra!

10. Csongrád-Csanád Vármegyén belül csupán 5.000 Ft kiszállási díjat számolunk fel. Makón díjmentes a kiszállás.

11. Nekünk a helyszínen NINCS szükségünk semmire! Egyes szolgáltatók asztalokat, közeli konnektort, internetet és egyéb kellékeket is kérhetnek, nekünk köszönjük, de nincs szükségünk semmire, mi mindet viszünk!

12. Vicces kiegészítőink számát az igényeket és a trendeket figyelembe véve folyamatosan bővítjük! Már közel 300 kiegészítő található meg kínálatunkban.

13. Lehetőséget biztosítunk teljesen egyedi keretek, logók tervezésére is, hogy még egyedibbek lehessenek elkészült fotóid.

14. Szüneteltetési szolgáltatásunknak köszönhetően minimális díj ellenében a rendezvény napján 1 alkalommal lehetőség van szolgáltatásunk helyszíni szüneteltetésére, Pl.: vacsora alatt

15. Díjmentes zeneszolgáltatás?! Egyes rendezvények esetén olyan helyre kell telepíteni az automatát, ami messzebb esik a zenei szolgáltatástól és sokszor "kínos csend" van. Kis méretű, 100W-os Bluetooth hangfalainknak hála nem kell csendben szelfizniük a vendégeknek. Játszhatuk le mi, vagy akár a jelenlévők is - zeneszámokat mobiltelefonjukról!

16. Minden eszközből igyekszünk kettőt vinni! Még nem volt rá példa, de előfordulhat, hogy valamelyik eszközünk, vagy kiegészítőnk a rendezvény helyszínén "dönt úgy", hogy meghibásodik. Az ilyen esetek elkerülése végett amiből csak lehet, mindig van a helyszínen egy tartalék, hogy garantálni tudjuk a gondtalan Premium Selfie élményt! Amennyiben bármi mégis meghibásodna, természetesen az alkatrész cseréjéből eredendő időkiesét a rendelkezésre állási időn felül visszaadjuk!

17. Higiénia! Amelyik eszközt csak lehet, minden rendezvény előtt gőzzel fertőtlenítünk! Külön kérésre lehetőség van felár ellenében gőzfertőtlenítő készüléket használni magán a rendezvény helyszínén is.

18. 3 db fotós selfiegéppel és 1db 360 fokos videó selfie automatával állunk ügyfeleink rendelkezésére, így akár egy napon 4 különböző helyszínen is tudunk Premium szolgáltatást nyújtani.

19. Létrehoztuk a Selfie Angyal Közösséget, mely keretein belül, segítséget nyújtunk az árva, beteg, vagy fogyatékkal élő gyermekeknek! Részletek ITT.

20. Sokan sajnos nem tudhatják, de a selfie gépes szolgáltatásokat (softver, megjelenés, egyedi kiegészítők, stb.) ugyanúgy fel lehet extrázni, mint egy autót! Mi csomagtól függően MINDENT kimaxolunk!