Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

360 VIDEÓ AUTOMATA - EXTRÁK

Videó effekt, felirat, logó
5.000 Ft-tól

Esküvő, céges buli, kozmetikai vagy szépségipari termékbemutató?

Amennyiben promóciós céllal bérelnétek ki gépünket, ezt az extrát mindenképpen figyelmetekbe ajánljuk! Ezért a csekély felárért elkészítünk egy videós effektet, melybe beillesztjük a logót, feliratot, stb. Ennek köszönhetően az elkészült videókon diszkrét helyen megjelennek ezek az információk, így a videók megosztása esetén rendkívül jó reklámot biztosíthat!
Egyszerű PNG (nem animált keretek), már 5.000Ft-tól, animált videókeretek, már 10.000Ft tól!


Buborék és pénzkilövő pisztolyok
10.000 Ft/alkalom

Ebben a csomagban megkaptok mindent, ami a leglátványosabb videók elkészítéséhez szükséges. Ne aggódjatok, jut mindenkinek eszköz, ugyanis 4 buborék, és 4 pénzkilövő pisztolyt is viszünk nektek, természetesen rengeteg buborékfolyadékkal és játékpénzzel feltöltve!


Díszkorlát, szőnyeg, tükör 
15.000 Ft/alkalom

Amennyiben igazán prémium megjelenésre vágytok, úgy a MINIMAL csomagokhoz is kérhetőek ezen extra kiegészítők. A PREMIUM csomagjaink mindegyike tartalmazza a fenti kiegészítőket, úgy, mint vörösszőnyeg, fekete színű díszkordonok, állótükör.

 


Party LED világítás, füstgép
15.000 Ft/alkalom

MINIMAL csomagok esetén amennyiben éjszakai körülmények között használnátok a 360 fokos automatánkat, mindenképpen ajánljuk hozzá ezt az extra kiegészítő csomagot, hiszen az alapegység csak egy 30 centis körlámpát (ring light-ot) tartalmaz, melynek fénye egyes esetekben kevés lehet a legjobb minőségű videókhoz. Ez a csomag tartalmaz 8db akkumulátoros ledes fénycsövet állványokkal, melyek elég fényt képesek biztosítani, akár teljes sötétségben is a lehető legjobb végeredmény érdekében! A csomag tartalmaz még egy kis teljesítményű füstgépet is folyadékkal, valamint egy gömb alakú ledes gömböt, melynek effektjei rendkívül jól tudnak mutatni már enyhe füstben is!

 


TV-s kivetítő központ
15.000 Ft/alkalom

Használata segítségével az elkészült videók megjeleníthetők nagy méretben a 360 fokos selfie automata 10-15 m-es közelében, vagy akár egy másik, távolabbi helyszínen, vagy akár egy harmadik féltől származó külső kivetítőn is, így a vendégek láthatják az elkészült videókat az automatától távolabb eső helyszínen is. Ez a megoldás ösztönözhet olyan vendégeket is a videó készítésre, akik eddig még nem vettek részt benne. Tapasztalatok szerint a vendégek hangulatát is fokozza a kihelyezett távoli kijelzőn megjelenő vicces videók folyamatos lejátszása.


 

Extra plusz óra a választott csomaghoz
40.000 Ft/óra

Amennyiben a helyszínen úgy látod, hogy szükség lenne még szolgáltatásunk hosszabbítására, úgy azt a rendelkezésre állási idő lejárta előtt jelezheted felénk, és kérhetsz még plusz órákat (max.3 óra). 30 perces hosszabbításra azonban nincs lehetőség!


Készenléti idő (szüneteltetés)
10.000 Ft/alkalom

A csomagajánlatokban szereplő rendelkezésre állási idő 1x félbeszakítható, 60 perces készenléti idővel (Pl.: ha a vacsora alatt szüneteltetni szeretnétek a szolgáltatásunkat). A videók készítése ilyenkor 60 percig szünetel, melyről kollégánk tájékoztatja a vendégeket. A 60 perc letelte után az automata ismételten használhatóvá válik.