Kérdésed van? Hívj minket! +36306171543

FOTÓAUTOMATA - EXTRÁK

Egyedi fotókeret/logó
5.000 Ft-tól

MINIMAL csomagjaink alap esetben nem tartalmaznak fotókeretet. Amennyiben szeretnétek személyre szabott fotókeretet, úgy azt mi elkészítjük az elképzeléseitek alapján. He asetleg nincs még ötletetek, küldünk egy linket, ahonnal többszáz fajta keret közül választhatjátok ki a számotokra megfelelőt. Vállaljuk továbbá egyedi logók, grafikák tervezését is felár ellenében!


Minden fotóból dupla nyomtatás
10.000 Ft/alkalom

MINIMAL csomagjaink alap esetben minden elkészült fotó egyszeri automatikus nyomtatását foglalják magukban. Amennyiben szeretnétek, hogy a vendégek egy példányt megtartsanak egyet meg pl. beragasszanak egy albumba, válasszátok ezt a költséghatékony szolgáltatást, így minden képből nem 1, hanem 2db kerül kinyomtatásra!


 

Minden fotóból korlátlan nyomtatás
15.000 Ft-tól/alkalom

MINIMAL csomagjaink alap esetben minden elkészült fotó egyszeri automatikus nyomtatását foglalják magukban. Amennyiben szeretnétek, hogy a vendégek gyakorlatilag bármennyi példányt ki tudjanak nyomtatni 1-1 elkészült képből, úgy válasszátok ezt a szolgáltatást!


 

Premium, 3D feszített hátterek
10.000 Ft/alkalom

MINIMAL csomagjaink alap esetben egyszínű "függöny hatásúra rojtolt" hátteret tartalmaznak, azonban ha szeretnél valami igazán jó kis extrát, úgy választhatsz többféle 3D hatású mintával ellátott prémium háttereink közül! A mintákat megnézhetitek a "galéria" menüpontban!


 

Fotóalbum, melybe beragaszthatják vendégeitek a kinyomtatott képeket
10.000 Ft/db

4 féle színben választhattok keményfedeles 30x30 cm-es, 50 oldalas beragasztós, spirálozott album közül, melybe vendégeitek beragaszthatják az elkészült fotókat, valamint személyre szóló üzeneteket is írhatnak részetekre.  Egy albumba megközelítőleg 150db 10x15 cm-es fér el a gyártó leírása szerint! A több mint 20 féle ragasztó típust és speciális tollakat, természetesen mi biztosítjuk számotokra. Az albumot megnézhetitek a "galéria" menüpontban.


 

Személyre szabott kezdőképernyő
5.000 Ft-tól


Személyre szabott kezdőképernyőt szeretnél? Nem probléma! Küldj magadról pár képet, (cég esetén logót, szlogent) melyet mi meganimálunk és létrehozunk egy kisvideót, mely folyamatosan menni fog az automata kijelzőjén! Tovább fokoznád? Foglalj hozzánk időpontot és 30 perc alatt zöld háttér előtt készítünk rólatok pár kisvideót, melyet azután úgy szerkesztünk meg, mintha "benne lennétek" a selfie automatában!



ÚJDONSÁG!

Hűtőmágneses képkeret a kinyomtatott képeknek
1000 Ft/db

Hűtőmágneses keret fekete, vagy fehér színben a kinyomtatott képeknek, azonnal, helyben!
Ezen a szolgáltatásunkat DÍJMENTESEN biztosítjuk a rendezvényre, és a megbízó döntheti el, hogy igényt tart e arra, hogy a bérlési idő alatt, mágneses képkereteket értékesítsünk a vendégek számára. Egyszóval, ezt a szolgáltatást nem a megbízó fizeti, hanem azok a vendégek akik szeretnének egy ilyen szuper keretet vásárolni kinyomtatott képeikhez.
A mágneses képkeretek átlátszó előlapját, egy könnyen eltávolítható biztonsági fólia védi, így nem kell aggódni az esetleges sérülésektől, gyűrődéstől, karcolásoktól, a képek és a keret biztonságban lesz.

 


 

Egyedi logóval/felirattal ellátott prémium boríték a kinyomtatott képeknek
10.000 Ft-tól/alkalmom

Szinte minden rendezvényen visszatérő "probléma", hogy a kinyomtatott képeket hogyan tudják biztonságosan elrakni és tárolni a rendezvény ideje alatt a vendégek. Erre kínálunk megoldást prémium borítékainkkal, melyekre az általatok választott logó és felirat is rákerülhet bármilyen színnel nyomtatva. Az alapár tartalmaz annyi (saját logónkkal ellátott) borítékot, amennyire szükség lehet egy max. 150 fős rendezvényen. Amennyiben egyedi nyomtatást szeretnél kérni (logó, kép, szöveg, stb.), úgy kérj tőlünk ajánlatot a "kapcsolat" menüponton keresztül!

 


 

Timelaps videó készítése a szelfizés időtartama alatt
5.000 Ft-tól

A szolgáltatás igénybevétele esetén a Premium Selfie automata tetejére rögzítünk egy sportkamerát, mely minden 5. másodpercben készít egy fényképet. A választott csomagban foglalt rendelkezési idő alatt az elkészült több ezer fotóból egy gyorsított felvételhez hasonló, vicces 4K videót rakunk össze, mely beleilleszthető akár az eseményről készült videóanyagba is.


 

Díszkorlát, szőnyeg, tükör 
15
.000 Ft/alkalom

Amennyiben igazán prémium megjelenésre vágytok, úgy egyes MINIMAL csomagokhoz is kérhetőek ezen extra kiegészítők. A PREMIUM csomagjaink mindegyike tartalmazza a fenti kiegészítőket, úgy mint vörös szőnyeg, ezüst színű díszkordonok, állótükör.


Külső iPad letöltő, megosztó és nyomtató központ
5.000 Ft/alkalom

A selfie automata üzemelésekor előfordulhat, hogy feltorlódnak a vendégek a gép kijelzője előtt, hiszen sok esetben, mondjuk egy 5 fős csapat minden tagja szeretné letölteni mobileszközére digitálisan is az elkészült képet, így a többi vendégnek bizony várakoznia kell. A torlódás és a várakozás elkerülése érdekében alkottuk meg az iPad letöltő és nyomtató központunkat, mely teljesen vezeték nélkül, akár több méteres távolságról is képes kommunikálni az automatával, valamint annak nyomtatójával is. Használatával a vendégek az automatától messzebbi helyen is kényelmesen visszakereshetik, letölthetik, és akár újra ki is nyomtathatják a képeket. Ajánlott már 100 fős rendezvények esetén, hisz használata a vendégek kényelmét szolgálja!


TV-s kivetítő központ
15.000 Ft/alkalom

Használata segítségével az elkészült képek megjeleníthetők nagy méretben a selfie automata 10-15 m-es közelében, vagy akár egy másik, távolabbi helyszínen, vagy akár egy harmadik féltől származó külső kivetítőn is, így a vendégek láthatják az elkészült fotókat a selfie automatától távolabb eső helyszínen is. Ez a megoldás ösztönözhet olyan vendégeket is a képkészítésre, akik eddig még nem készítettek fotókat. Tapasztalatok szerint a vendégek hangulatát is fokozza a kihelyezett távoli kijelzőn megjelenő vicces fotók folyamatos vetítése. Amennyiben a választott csomag nem tartalmazza, a TV-s kivetítő központ működéséhez külső iPad letöltő és nyomtatóközpont megrendelése is szükséges!


 

Extra plusz óra a választott csomaghoz
20.000 Ft/óra

Amennyiben a helyszínen úgy látod, hogy szükség lenne még szolgáltatásunk hosszabbítására, úgy azt a rendelkezésre állási idő lejárta előtt jelezheted felénk, és kérhetsz még plusz órákat (max.3 óra). 30 perces hosszabbításra azonban nincs lehetőség!


Készenléti idő (szüneteltetés)
5.000 Ft/alkalom

A csomagajánlatokban szereplő rendelkezésre állási idő 1x félbeszakítható, 60 perces készenléti idővel (Pl.: ha a vacsora alatt szüneteltetni szeretnétek a szolgáltatásunkat). A képek készítése ilyenkor 60 percig szünetel, az automata kijelzőjén pedig felirat és visszaszámláló óra is tájékoztatja a vendégeket, hogy pontosan mikortól lehet ismételten használni a szolgáltatást. A 60 perc letelte után az automata ismételten aktívvá válik!